SSHLs aula totalförstördes

Under natten till måndagen den 1 mars 2021 totalförstördes SSHLs aula i en brand.Det är både rörande och hoppingivande att kunna konstatera att så många fördettingar har uttryckt sin sorg och förtvivlan över vad som hänt och samtidigt uttryckt en stor vilja att hjälpa till att bygga upp vår fina aula igen.

Fördettingförbundet har framfört till skolan och dess ledning samt till styrelsen, att vi delar sorgen och chocken över ödeläggelsen och att vi, med bästa förmåga, kommer stödja skolan i det arbete som nu väntar.

Läs mer om branden på SSHL:s hemsida här.

Skolan och Fördettingförbundet är oerhört tacksamma för ert stora engagemang. Om ni vill, kan ni nu hjälp oss bygga vår nya aula! Ert stöd är avgörande för att klara av den uppgift som står framför oss, stöd skolan med en gåva på länken nedan.

För eventuella spörsmål kontakta gärna:

Marika Wäreborn på <marika.wareborn@sshl.se> eller Frans Malmros på<frans.malmros@telia.com>Hjälp till och bygg upp vår nya aula!

Sorgen är stor, vi har förlorat vår fina aula. Hjälp oss bygga vår nya aula! Ert stöd är avgörande för att klara av den uppgift som står framför oss, stöd skolan med en gåva på länken nedan.

Skicka in ditt stöd

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!