Medlemsmatrikel

Välkommen till Förbundet Sigtunafördettingars nya medlemsmatrikel!

Welcome to the Sigtuna Alumni Association's new membership directory!
(See below for text in English!)


Registrering

Inloggning

Klicka på länkarna ovan!

Ditt stöd och engagemang är både uppskattat och värdefullt för vårt nätverk. Oavsett om du registrerar dig för första gången eller om du ska uppdatera dina gamla uppgifter så bidrar du till ett aktivt nätverk för oss fördettingar och vi ser fram emot att hålla kontakt!

Medlemsmatrikeln är en accesskyddad databas som endast är tillgänglig för Förbundets medlemmar. För att kunna söka skolkamrater och uppdatera dina uppgifter måste du och dina skolkamrater vara registrerade med en aktiv epostadress.

Vi hoppas att du ska få god användning av medlemsmatrikeln. Om du har frågor eller vill lämna synpunkter, skriv till info@sigtunafordettingar.se.

Så här registrerar du dig som användare:

  • gå till Medlemsmatrikelns registreringssid
  • ange din e-postadress
  • verifiera din e-postadress genom att klicka på knappen som kommer till din e-post
  • starta registreringen
  • fyll i dina uppgifter personuppgifter och välj valfria Alumni intressen 
  • läs villkoren och godkänn
  • när registreringen är klar, kan du logga in i matrikeln  


Logga in som registrerad användare:

När du är registrerad som användare loggar du in i Medlemsmatrikeln genom att ange din epostadress och klicka på verifieringslänken som skickas till din epostadress.

Det är ditt ansvar att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade. Medlemsmatrikeln ska underlätta för dig att göra detta på ett enkelt sätt, vid en tidpunkt du själv väljer.

Vi förutsätter att alla användare följer sedvanlig god etik på nätet. Vi förbehåller oss rätten att stänga av medlemmar som inte följer dessa riktlinjer eller på annat sätt missbrukar medlemsmatrikeln. Det är inte tillåtet att använda medlemsmatrikeln i kommersiellt syfte eller för att sprida reklam.

Vi hoppas att du ska få god användning av medlemsmatrikeln. Om du har frågor eller vill lämna synpunkter, skriv till info@sigtunafordettingar.se

Bästa hälsningar

Förbundet Sigtunafördettingar

StyrelsenFind information about the Membership Directory in English.

Membership Directory

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET NEDAN.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!