Medlemsmatrikel

Välkommen till Förbundet Sigtunafördettingars nya medlemsmatrikel!

Ditt stöd och engagemang är både uppskattat och värdefullt för vårt nätverk. Oavsett om du registrerar dig för första gången eller om du ska uppdatera dina gamla uppgifter så bidrar du till ett aktivt nätverk för oss fördettingar och vi ser fram emot att hålla kontakt! 

Medlemsmatrikeln är en accesskyddad databas som endast är tillgänglig för Förbundets medlemmar. För att kunna söka skolkamrater och uppdatera dina uppgifter måste du vara registrerad.

OBS! Du som hör till de tidigare årgångarna på SHL eller SS kan ha problem att registrera dig, men det är enkelt avhjälpt. Läs mer under "Problem att registrera dig?" nedan!

Vi hoppas att du ska få god användning av medlemsmatrikeln. Om du har frågor eller vill lämna synpunkter, skriv till info@sigtunafordettingar.se.

Så här registrerar du dig som användare:

 • gå till Medlemsmatrikelns registreringssida
 • ange din e-postadress
 • verifiera din e-postadress genom att klicka på knappen som kommer till din e-post
 • starta registrering
 • fyll i dina uppgifter personuppgifter och välj valfria Alumni intressen 
 • läs villkoren och godkänn
 • när registreringen är klar, kan du logga in i matrikeln (Medlemmar med giltig epostadress kommer att meddelas när matrikeln är live. Motsvarande information kommer även att anges på hemsidan).

 

Problem att registrera dig?
Vanligaste orsakerna:

 • du har inte skrivit in alla 12 siffrorna i personnumret
 • om du hör till de tidigare årgångarna (på SHL eller SS) så är troligen inte hela ditt
  12-siffriga personnummer registrerat i databasen. Skicka då hela ditt personnummer till info@sigtunafordettingar.se så lägger vi in det.

 

Logga in som registrerad användare
När du är registrerad som användare loggar du in i Medlemsmatrikeln med ditt användarnamn och lösenord. Medlemmar med giltig epostadress kommer att meddelas när matrikeln är live. Motsvarande information kommer även att anges på hemsidan.

Det är ditt ansvar att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade. Medlemsmatrikeln ska underlätta för dig att göra detta på ett enkelt sätt, vid en tidpunkt du själv väljer. 

Vi förutsätter att alla användare följer sedvanlig god etik på nätet. Vi förbehåller oss rätten att stänga av medlemmar som inte följer dessa riktlinjer eller på annat sätt missbrukar medlemsmatrikeln. Det är inte tillåtet att använda medlemsmatrikeln i kommersiellt rekryteringssyfte eller för att sprida reklam.

Vi hoppas att du ska få god användning av medlemsmatrikeln. Om du har frågor eller vill lämna synpunkter, skriv till info@sigtunafordettingar.se

Bästa hälsningar

Förbundet Sigtunafördettingar

Styrelsen

Find information about the Membership Directory in English.

Membership Directory

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET NEDAN.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!