Skriv ut sidan

Medlemsmatrikel

Välkommen till Förbundets Sigtunafördettingars nya medlemsmatrikel!
Medlemsmatrikeln är en accesskyddad databas som endast är tillgänglig för Förbundets medlemmar. För att kunna söka skolkamrater och uppdatera dina uppgifter måste du vara registrerad. OBS! Du som hör till de tidigare årgångarna på SHL eller SS kan ha problem att registrera dig, men det är enkelt avhjälpt. Läs mer under "Problem att registrera dig?" nedan!

Vi hoppas att du ska få god användning av medlemsmatrikeln. Om du har frågor eller vill lämna synpunkter, skriv till info@sigtunafordettingar.se

Du registrerar dig som användare så här:

* gå till Medlemsmatrikelns registreringssida

* ange ditt personnummer med alla 12 siffror, utan bindestreck

* läs villkoren och godkänn

* starta registrering

* välj användarnamn och lösenord som du lätt kommer ihåg

* ange din e-postadress

* när registreringen är klar, kan du logga in i matrikeln

* gå till inloggningssidan genom att klicka på logotypen i sidhuvudet

 

Problem att registrera dig?

Vanligaste orsakerna:

* du har inte skrivit in alla 12 siffrorna i personnumret

* om du hör till de tidigare årgångarna (på SHL eller SS) så är troligen inte hela ditt 
12-siffriga personnummer registrerat i databasen. Skicka då hela ditt personnummer till info@sigtunafordettingar.se så lägger vi in det.

 

Logga in som registrerad användare

När du är registrerad som användare loggar du in i Medlemsmatrikeln 
med ditt användarnamn och lösenord.

 

Dina uppgifter

Det är ditt ansvar att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade. Medlemsmatrikeln ska underlätta för dig att göra detta på ett enkelt sätt,

vid en tidpunkt du själv väljer.

 

Vem kan se dina uppgifter?

Ditt namn och dina kontaktuppgifter kan ses av alla medlemmar som är inloggade, om du inte aktivt valt att uppgifterna inte får visas.

 

Personnummer

Eftersom vi har tusentals medlemmar behöver vi ditt personnummer för en säker identifiering. Ditt personnummer syns inte för andra medlemmar.

 

God etik

Vi förutsätter att alla användare följer sedvanlig god etik på nätet. Vi förbehåller oss rätten att stänga av medlemmar som inte följer dessa riktlinjer eller på annat sätt missbrukar medlemsmatrikeln. Det är inte tillåtet att använda medlemsmatrikeln i kommersiellt rekryteringssyfte eller för att sprida reklam.

 

 

Vi hoppas att du ska få god användning av medlemsmatrikeln. Om du har frågor eller vill lämna synpunkter, skriv till info@sigtunafordettingar.se