Fördettinggolfen

Den 1 augusti spelade vi Fördettinggolfen på Flommens GK i Falsterbo och det blev strålande resultat och en härlig dag på alla sätt.

Fabian Briem tog hem Herrarnas Vandringspokal på 45p före hemmaspelaren Björn Carlborg på 43p och Otto von der Groeben på 40p. Damernas Pris gick till Caroline Lindahl, tätt jagad av Caroline Wallin och Ann Hagemann. Striden avgjordes på 18:e green.

2022 FördettinggolfLängsta drive slog Filip Delden och Caroline Wallin och belönades med fina toppluvor från SSHL. Närmast pin var Caroline Lindahl. Prisbordet bjöd bl.a. på presentkort på Badhytten, golfbollar och handskar donerade av Flommens golfklubb, böcker av Putte Schönbeck och Magnus Ullman, hoodies, pegs, bollar, kepsar och skoltröjor donerade av SSHL. Stort tack till alla deltagare och donatorer!

Ann och Gustav Hagemann stod som värdar för drink och prisutdelning och solen sken på gästerna i trädgården. Louise Gustavson och Agneta von der Groeben sålde lotter för 7250 kronor och behållningen går till insamlingen för konstnärlig utsmyckning av den framtida aulan på SSHL. Tack alla ni som köpte lotter - det var fina vinster med bl.a. presentkort på Kungliga Operan, golfbollar från SSHL och en golflektion donerad av Petter Bengtsson, pro på Flommens GK. Tack!

Kvällen avslutades med en livlig middag på Nordins på Flommens GK. Dagens grand old man Bo Christer Bonde höll tacktalet. Det skiljde 62 år mellan den yngste deltagaren och den äldste. Det är verkligen imponerande och resulterade i många givande samtal, möten och minnen som delades under dagen och kvällen!

Slutligen vill vi meddela att tävlingen i tävlingen SS-HUM-SSHL vanns av SS.

 

Resultat herrar - 12 bästa 

Fabian Briem  45 p

Björn Carlborg 43 p

Otto von der Groeben 40 p

Gustav Hagemann von Levachoff 39 p

Bertil Josefsson 37 p

Erik Landgren 37 p

Magnus Åkerman 37 p

Jesper Lindblom 36 p

Carl de Geer 36 p

Carl Adam Lewenhaupt 36 p

Jöran Bergh 36 p

Henrik Thott 36 p

 

Resultat damer - 6 bästa

Caroline Lindahl 37 p

Caroline Wallin 35 p

Ann Hagemann 35 p

Lotta von Platen Rydberg 34 p

Anna Hedborg Silfverling 33 p

Catharina Jansson 32 p

 

Välkomna igen nästa år hälsar tävlingsledningen!

Johan Stern och Caroline Lindahl

Vill du vara med nästa år?  Maila oss på golf@sigtunafordettingar.se

Fotoalbum Fördettinggolfen 2022