Yoga med Julia

Kära Fördetting!

Det är med stor glädje vi bjuder in dig till Yoga med Julia, en av våra fördettingkollegor!

Registrera dig på en digital yoga klass➡️ BOKA NU 

Event & Erbjudande:

  • Anmäl dig via här via länken ➡️ BOKA NU 
  • Kursen kommer att hållas på ZOOM och på engelska.
  • En session kommer att pågå i 75 minuter
  • 15 minuter kommer att ägnas åt avslappning, återhämtning och att skapa en miljö, som lägger grunden för ett inre lugn.

Julia Jönsson tog studenten på SSHL 2009 och har efter 12 år inom den internationella mode- och designindustrin valt att följa sitt hjärta som bokstavligen slår helhjärtat för yoga. Julia är utbildad vid den Londonbaserade skolan Triyoga Studio, som är en av de mest ansedda och omfattande yogalärarutbildningarna i Europa. Tack vare hennes passion och sitt engagemang till yogan, kan du nu deltaga i övningar från tryggheten i ditt eget hem.

Inriktningen ligger på positioneringsteknik och är anpassningsbar till din kropps förmåga.  Det handlar om att fokusera på andetag, kropp och själ samt att känna efter hur det känns på insidan istället för hur det ser ut på utsidan. Det är alltså en lektion för alla nivåer, från nybörjare till mer erfarna yogautövare. Klasserna kommer vara anpassade efter de elever som medverkar. Julias filosofi är att yoga är till för alla, oavsett ålder, etnicitet, storlek, kön, kondition eller livsstil och strävar efter att bygga en starkare och hälsosammare gemenskap. 

Vi, tillsammans med Julia, erbjuder de första 50 personerna som registrerar sig en gratis yogaklass. För alla andra, kommer även en speciell rabattkod erbjudas för att kunna boka klasser vid annat tillfälle. 

Om du vill veta mer eller se recensioner från tidigare deltagare kan du läsa det på Julias hemsida: www.yogawithjuli.com

Information in English

Complimentary Yoga from the comfort of your home

Yoga with Juli

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!